Rabarber Rosiner – Den er god nok 😉

Jeg har her i pinsen hygget mig i køkkenet, blandt andet med at lave de lækreste rabarber rosiner – MUMS! De er super lette at lave, og smager skønt, både som snack men også som lidt ekstra på en skål skyr eller i havergrynene om morgenen.

2DC678D2-11F1-4C5E-910D-37A03D750B4E

Ingredienser:

2 kg rabarber

800 g sukker

4 dl vand

Fremgangsmåde:

Start med at sætte vand og sukker i en gryde. Det skal varmes op til sukkeret er helt opløst. Herefter skal det afkøles til stue temp. Skyld rabarberne under rindende vand, og skær dem ud til små firkanter. Hæld den afkølede sukkerlage over de små raberberstylker og stil dem på køl i ca 24 timer. Du herefter sukkerlagen fra og fordel rabarberne på en bradepande med bagepapir, eller i en frugttørrer maskine. De skal bages ved lav varme ca 70 grader i 3 – 6 timer.

45261736-9938-438C-B44D-9B5A61341022

Lad de færdige rabarber rosiner køle af før de kan puttes i en lufttæt beholder.

God bagelyst

 

Om ikageform - Nini

Mit navn er Nini Blentved, jeg har en stor pasion for at være kreativ i det søde køkken. Jeg er 31 år, mor til 2, bor sammen med min bedre halvdel i vores dejlige villa, på landet ved vandet. Min helt store drøm er at kunne lave af mine kreativiteter.
Dette indlæg blev udgivet i opskrifter q-r-s-t og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Rabarber Rosiner – Den er god nok 😉

  1. Pingback: Rabarbertærte - nyfortolket - I KageformI Kageform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *