Pop-cakes. Uge 12

Popcakes

Popcakes

Jeg har hygget med med popcakes i danne uge. Jeg har dog valgt at lave dem af romkuglemasse.

Ingredienser:

  • 400 g. kagerester (kan også være købekage)
  • 4 spsk. marmelade (bare brug den du har i køleskabet)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 store spsk. kakao
  • 2 spsk. romessens
  • 100g smeltet chokolade
  • 1 spsk piskefløde
  • 2 poser krymmel eller en pose kokosmel
  • Candy melt til at overtrække med.
  • Slikkepinde-pinde

Fremgangsmåde:

Smuldre kagen i en stor skål. Tilsæt marmelade, vaniljesukker, kakao og romessens og rør det sammen. Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad. Tilsæt den smeltede chokolade og fløde til romkuglemassen og rør rundt til du har en ensartet masse. Tril nu kugler i passende størrelse. Jeg har brugt en”kødbolle-saks”

IMG_3505

Smelt en smule candy melt, og dyp en pind lidt heri, hvorefter den skal sættes ned i din popcake kugle. Gør dette med dem alle.

IMG_3509

Smelt nu candy melt i ønskede farve(r) og overtræk dem.

Lad dem tørre inden de serveres.

IMG_3519

God bage lyst 🙂

Om ikageform - Nini

Mit navn er Nini Blentved, jeg har en stor pasion for at være kreativ i det søde køkken. Jeg er 31 år, mor til 2, bor sammen med min bedre halvdel i vores dejlige villa, på landet ved vandet. Min helt store drøm er at kunne lave af mine kreativiteter.
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, opskrifter m-n-o-p. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *